o nas

chimicron semiconductor co., ltd

chimicron semiconductor co., ltd je specialist za raziskave in razvoj na področju LED gonilnikov, ac-dc upravljanja porabe, nizko in srednje napetostnega mosfeta, s sedežem v Shenzhenu na Kitajskem. imamo strokovno ekipo tehnikov za raziskave in razvoj ter vodilno svetovno tehnologijo s prodajnimi službami/partnerji na celinski Kitajski, v Hongkongu in Kanadi.

Z lastnimi prednostmi napredne tehnologije pri oblikovanju matrice za čipe ter umetnosti in obrti chimicron tesno sodeluje z vrhunsko tovarno za pakiranje in testiranje čipov ter ima strog nadzor nad kakovostjo izdelkov, da zagotovi našo stabilno dobavo in stalno kakovost izdelkov. naš izdelek uživa izjemno funkcionalnost in zanesljivost, diverzifikacijo in zadovoljive poprodajne storitve. njegova uporaba se nagiba na srednji in višji nivo. veliko pozornost namenjamo izgradnji in ugledu naše blagovne znamke!

naši deli imajo široko uporabo na področjih porabe, kot so gonilnik za napajanje LED osvetlitve, glavna plošča lcd tv, sredina, mobilni telefon, set top box, GPS, pos terminal in prenosna baterija za napajanje itd.

ob upoštevanju operativne filozofije kakovosti na prvem mestu, prednostnih nalog strank, vse osebje chimicron korak za korakom izboljšuje naš standard storitev in zadovoljstvo strank z inovativno tehnologijo, da bi izboljšali vašo rešitev izdelka!

slike podjetja

prodajna pisarna

prodajna ekipa

prodajna ekipa (2)

kotiček skladišča

Top